Behandelingen

Wat kan jij bij jouw behandeling verwachten?

* Alle behandelingen (m.u.v. Quick fix) zijn inclusief het wassen en verzorgen van het haar, 5 minuten hoofdhuidmassage en een verwarmde handdoek.

De prijsopgave en adviezen zullen voorafgaand van de behandeling gedaan worden, zodat je optimaal kunt relaxen tijdens de behandeling en wij jouw haar in zijn eigen valling kunnen zien voor optimaal advies.

Quick fix // Cutting // Men // Women

Ben jij al eerder bij ons geweest en kennen wij jouw haar al? Is er niet veel meer te beginnen met je haar, wil je een verandering zien, maar heb je geen zin en/of geen tijd voor een total package?

Dan kunnen wij jou een quick fix geven bij ons in de salon!

Bij deze behandeling vragen wij jou om met zelf gewassen en droog haar bij ons op de stoel plaats te nemen.

Deze behandeling staat puur voor het knippen en zal niet in combinatie zijn van wassen/verzorgen en styling.

± 20 min // Men

± 30 min // Women

Advise

Onze adviezen zitten altijd standaard en kosteloos bij je ingeboekte behandeling inbegrepen.

Maar.. Kom jij voor het eerst? En wil je toch graag eerst kennismaken met alleen een advies gesprek zonder een behandeling om te ervaren hoe het bij ons is en voelt? Dan kan dat zonder probleem! Echter is het voor ons wel noodzakelijk om hier een klein bedrag voor in rekening te brengen, omdat wij tijd in onze agenda uitplannen om met onze volledige aandacht goed naar je te kunnen luisteren en advies te kunnen geven.

Heb je een fijne ervaring gehad tijdens je advies gesprek en kom je bij ons voor een behandeling? Dan verrekenen wij het bedrag met de kosten van je vervolg behandeling!

± 15 min

Haircut // Men

De nieuwste technieken, trends en inspiratie!

Wij gaan samen kijken naar wat jij belangrijk vindt, waar je naar op zoek bent, waar jij je het fijnst bij voelt en welke technieken en producten ervoor zullen zorgen dat jouw haar in een handomdraai in model zit!

± 30 min // 45 min

Haircut// Women

Wie ben jij? Waar voel jij je fijn bij?

We gaan samen kijken en bespreken wat jij op dat moment graag anders wilt zien aan je haar, waar je tegenaan loopt, wat bij jou past en wat ons plan is om te bereiken wat jij graag wilt en waar jij je fijn bij voelt.

Bij de behandeling zit de blowdry // styling in begrepen, zodat je altijd fabulous je dag voort zet!

± 45 min // 60 min // 90 min

Curls

Nog niet de juiste hairstylist kunnen vinden met de kniptechnieken waar jouw krullen blij van worden? Ik nodig je graag uit bij ons in de salon!

Iedere krul is anders en zelfs in een coupe kunnen zich verschillende krulsoorten laten zien. Daarom knippen en shapen wij krullen op droog haar. Zodat wij direct op het oog kunnen zien hoe de krul valt en waar welke kniptechniek nodig is.

De kniptechniek is iets heel belangrijks voor een goede valling voor krul, maar vergeet daarbij het belangrijkste niet…. VERZORGING!

De juiste verzorging en styling producten verminderen pluis bij krullen en laat dat toch vaak net het grootste irritatie punt zijn van iedereen die krul heeft.

Daarom zal je van ons een overload aan product en styling advies krijgen en zal jouw knip behandeling altijd in combinatie zijn met een treatment behandeling.

Wij vragen jou om met droog, los haar in de valling van de krul bij ons binnen te komen, zodat wij het haar kunnen knippen op hoe de krul natuurlijk en naar jouw hand valt. Na het knippen zullen wij het verzorgen en drogen met de passende producten .

± 60 min

Blowdry // Styling

Wat wil je uitstralen? Hoe wil jij dat je haar aanvoelt? Waar zie je het liefst je volume of juist slankheid in je haar?

Heb je een dag iets speciaals? Gun je jezelf even ‘me time’? Heb je geen zin om zelf je haar te doen? Of heb je een styling gezien op social media, in een magazine of op tv die je heel graag een keer bij jezelf wilt zien? Wij zijn er voor jouw perfecte Blowdry// styling.

± 30 min // 45 min // 90 min

Relax & repair

Heel veel liefde voor jouw haar!

Voelt je haar niet fijn aan? Verliest je haar zijn glans? Heeft het haar veel te voorduren gehad door bijv. chemische behandelingen, zon, vakantie, ziekte of medicijngebruik? Dan hebben wij een breed assortiment en kennis om een reparatie proces aan te gaan voor jouw haar!

Inclusief 15 min hoofdhuidmassage en 50% korting als je je styling bij deze behandeling bij boekt.

Restore yourself too!

± 45 min // 60 min // altijd incl. styling

* is ook los te boeken in combinatie met een andere behandeling

Color

*Alle kleur behandelingen zijn incl. styling

Up to date met de nieuwste technieken, inspiratie en kennis!

Neem plaats aan onze Color Bar voor wij gaan starten met de kleuring om eerst informatie over jezelf met ons te delen, door middel van heel wat vragen die wij jou gaan stellen, omdat wij deze nodig hebben om de kleur te maken die bij jouw past en waar jij door gaat stralen.

Alle kleuringen zijn inclusief Blowdry // Styling

De ± tijd die je hiervoor kwijt bent kunnen wij pas aangeven bij het maken van je afspraak. Houdt altijd rekening met eventuele uitloop.

Cellophanes

Is een glans, repair behandeling waar we een sprankeling van kleur aan kunnen toevoegen.

Cellophanes is een intens repair behandeling die je beschermlaag (je haar schubben) van je haar weer helemaal mooi sealed, een intense glans geeft, de body van je eigen haar weer aanneemt en je haar weer kracht geeft.

De behandeling is helemaal natuurlijk en vrij van ammonia en alcohol.

Het kleur resultaat van een cellophanes is transparant.

Boek jij een cellophanes behandeling bij ons in? Dan zit daar altijd styling bij inbegrepen.

± 90 min

Updo // Festival // Bridal

Heb jij een dag, evenement of feest waar je haar de hele dag goed moet zitten? Is het jouw eigen grote dag? Dan staan wij voor jou klaar om jou te laten stralen.

Ieder feest, evenement, festival of bruid is anders, waardoor iedere updo, festival hair of bridal een persoonlijke touch zal hebben.

Is het voor jou als bruid lastig om naar de salon te komen? Neem dan contact met ons op en wij zullen de informatie geven naar aanleiding van jou wensen.

± 30 min // 45 min // 60 min // Updo // festival

± 90 min // proefkapsel

De ± tijd op jouw dag kunnen we pas bepalen en aangeven na het proefkapsel